Skip to main content

Schedules

Kindergarten

8:10 – 11:30                                AM Class

11:40 – 3:00                                PM Class

SDC TK and Kindergarten

Regular Days: 8:30-1:37

Minimum Days: 8:30-1:04

Regular Day Schedule

Primary – General Education and SDC Grades 1,2,3            

8:30 – 10:00                                Instruction                       90 minutes

10:00 – 10:15                              Recess                             15 minutes

10:15 – 11:30                              Instruction                       75 minutes

11:30 – 12:15                              Lunch                              45 minutes

12:15 – 1:15                                Instruction                       60 minutes

1:15 – 1:30                                  Recess                             15 minutes

1:30 – 2:57                                  Instruction                       87 minutes

Intermediate – General Education and SDC Grades 4,5,6

8:30 – 10:00                                Instruction                       90 minutes

10:00 – 10:15                              Recess                             15 minutes

10:15 – 12:00                              Instruction                       105 minutes

12:00 – 12:45                              Lunch                              45 minutes

12:45 – 2:57                                Instruction                       132 minutes

 

Shortened Day Schedule - Every Wednesday and Special Scheduled Days

Primary – General Education and SDC Grades 1,2,3

8:30 – 10:00                                Instruction                       90 minutes

10:00 – 10:10                              Recess                             10 minutes

10:10 – 11:25                              Instruction                       75 minutes

11:25 – 12:25                              Lunch                              60 minutes

12:25 – 1:04                                Instruction                       39 minutes

Intermediate – General Education and SDC Grades 4,5,6    

8:30 – 9:55                                  Instruction                       85 minutes

9:55 – 10:10                                Recess                             15 minutes

10:10 – 11:40                              Instruction                       90 minutes

11:40 – 12:25                              Lunch                              45 minutes

12:25 – 1:09                                Instruction                       44 minutes